10 jel, hogy a lányokhoz vonzódsz!

Ez teljesen normális, hiszen a szexuális beállítottság a legtöbb esetben nem fekete vagy fehér. Ti tapasztaltatok már hasonlókat?

10 jel, hogy a lányokhoz vonzódsz!

1. Sok plátói fiú barátod van

Ha a barátaidra gondolsz, és a legtöbb fiú, akikkel soha nem volt köztetek semmi testiség, érzel bármelyikük iránt többet, mint pusztán barátság? Nem, hiszen ők is úgy tekintenek rád, mintha egy lennél a sok haver közül. 

2. Folyton Tumblr-en lógsz

Ha valamire kiváló a Tumblr, az az, hogy a szexuális fantáziáid felfedezd rajta. Ez a közösségi oldal ugyanis híres arról, hogy tagjai mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen. Ezek után nem meglepő, hogy a legtöbb leszbikusokat ábrázoló művészi fotót vagy pornó gifet, videót itt találod, de ha van ott blogod, ezzel már úgyis tisztában vagy. 

3. A szíved mélyén érzed

A legtöbb esetben az ember tudja, kihez vagy kikhez vonzódik, de a család és a társadalmi elvárások olyan erős nyomást tesznek rá, hogy sokszor még önmaguknak is félnek bevallani az igazságot.

4. Már megkérdőjelezted a szexualitásod

Ha volt már párkapcsolatod férfiakkal, de nem voltál boldog és feltetted magadnak a kérdést, hogy egyáltalán hozzájuk vonzódsz-e, az egy intő jel. Ha határozottan hetero lennél, ilyen gondolatok fel sem merülnének benned. 

5. Izgatnak a leszbikusokról szóló szerelmi történetek

Ha leszbikus erotikáról olvasol, vagy egy női szerelemről szóló filmet nézel és nemcsak megszólítva érzed magad, de izgat is, valószínű, hogy a lányokhoz vonzódsz, vagy biszexuális vagy. 

6. A fiúk, akikkel randizol, inkább lányosak

Ha visszagondolsz az exeidre és egyik sem volt igazán férfias, sőt, egyenesen feminin srácok voltak, lehet, hogy tudat alatt a nőt kerested bennük. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nőkhöz vonzódsz, hiszen lehet, hogy egyszerűen ez az ideálod, de sok biszex és meleg nő van, aki átmegy azon a fázison, hogy lányos fiúkkal randizgat. 

7. Mindenhol megnézed a nőket

Ha az utcán sétálva hamarabb nézel egy csinos nő után, mint egy helyes srác után, árulkodó jel lehet. Ha a szórakozóhelyen is hamarabb akad meg a szemed egy lány alakján, szintén. 

8. Nem tudod elképzelni, hogy egy férfival éld le az életed

Ha arra gondolsz, hogy egy férfi felesége vagy, boldogan éltek amíg meg nem haltok és ettől lever a víz, akkor nem egy férfi mellett akarsz lehorgonyozni. Amennyiben valami azt súgja, hogy ez így számodra nem helyes, akkor nem is az. 

9. Fantáziáltál már nőkről

Ha találkoztál már olyan lánnyal, akivel később elképzelted, hogy vajon hogyan csókol és milyen lehet vele az ágyban, akkor biztosan nem vagy száz százalékig heteroszexuális. 

10. Csókolóztál már lánnyal és tetszett

Játékból, poénból vagy részegen megcsókoltál egy lányt és beindultál rá? Ahogy a Katy Perry dal is utal rá, ez egy mindennél inkább árulkodó jele lehet annak, hogy biszexuális vagy meleg vagy.