4 tipp, hogy magabiztosabb legyél, ha te vagy felül!

Sokan küszködnek önbizalomhiánnyal, ami kihat a szexre. Összegyűjtöttünk nektek most pár tippet!

4 tipp, hogy magabiztosabb legyél, ha te vagy felül!

1. Élvezd!

Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a para, mert attól még, hogy te vagy felül, nem változtak a szex szabályai: nincsenek jó és rossz mozdulatok, a lényeg, hogy azt csináld, amitől jól érzed magad. Persze rásegíthetsz erre úgy, hogy netán behunyod a szemed, ezáltal tökéletesen összpontosítva az érzékeidet, vagy épp lekapcsoljátok a villanyt, hogy ne kelljen azon aggódnod, vajon hogy lát ebből az új szögből a pasid. Add meg magadnak tehát az engedélyt, hogy egyszerűen csak élvezd a pillanatot.

2. Pornó-para

Bár ezt nyilván te is tudod, a való életben lévő hancúrozás nagyon nem hasonlít a pornóra. Persze, a videókban a színésznők nyaktörő sebességgel lovagolnak a férfiakon, és úgy látszik, minden másodpercét élvezik, de ettől még neked nem kell őket utánoznod. A cowgirl egy tök laza póz is lehet, és sokkal romantikusabb, ha ugrálás helyett inkább kisebb és lassabb mozdulatokat végzel. A lényeg, hogy a hozzád legjobban passzoló ritmusban csináld!

3. Gyakorold!

Eluralkodott feletted a totális bátortalanság? Húzd ki a srácot az egyenletből és gyakorolj egyedül! Amikor felül vagy, a legjobban az számít, hogyan mozgatod a csípőd. Ahhoz, hogy ennek a mestere légy, nincs másra szükséged, csak néhány párnára, amit begyömöszölsz a lábad közé, miközben az ágyadon térdelsz. Lehet, hogy elsőre kicsit furán érzed majd magad, de hidd el, ez a legjobb módja annak, hogy kitaláld, mi tetszik ebben a pózban, és még a mozgást is megszokod.

4. Help!

A pasi meg fog őrülni, ha felette térdelve megkéred, hogy ragadjon meg a csípődnél és vegye át az irányítást. És mivel már nem te vagy a felelős a pozíció sikeréért, lekerül rólad a nyomás, így egyszerre élvezheted és gyakorolhatod a lovaglást. Plusz, miközben te vagy felül, a srác játszhat a melleddel, a popsiddal, és mire eljutsz odáig, hogy valójában éled a cowgirl-akciót, a saját kezeid is el fognak kalandozni a testeden, amit látva, a pasid még jobban beindul majd.