5 tipp az összebújós hideg estékre!

Köztudott, hogy télen többet bújunk ágyba a párunkkal. Ehhez adunk pár tippet csak Nektek!

5 tipp az összebújós hideg estékre!

1. A romantikus kifli

Elsőre egy sima alvópózként indul, aztán hamar rájöttök, hogy nincs szexibb, mint még jobban összesimulni. Kicsit nyisd ki az ablakot összebújás előtt, hogy plusz egy okod legyen egészen közel simulni a szerelmedhez. A keze mindenhova elér és minimális mozgással is hatalmas élményben lesz részetek.

2. Romantikus kutyus

Attól még, hogy nem néztek egymás szemébe, még lehet érzéki és meghitt egy pozíció. Kezdjétek a klasszikus kutya felállással, majd szépen lassan feküdj a hasadra úgy, hogy a pasid leköveti a mozgásod. Így sokkal közelebb kerültök egymáshoz testileg és minden mozdulat még intenzívebben hat mindkettőtökre.

3. Szerelmes ölelés

Forduljatok egymással szembe és így huppanj az ölébe. Innentől már rád van bízva, hogy mennyire tartod meg magad vagy engeded át neki az irányítást. Ha szeretnéd tovább fokozni a hangulatot, figyelj a légzésedre, hogy minél pontosabban összehangold a szerelmedével. Ettől még meghittebb és még szexibb lesz az egész. Igazi jolly joker, mert végtelenül romantikus és vadabb verzióban is kivitelezhető.

4. Misszionárius másképp

Az a lány vagy, aki semmiért sem áldozná fel a klasszikus vonalat? Egy minimális csavart vigyél csak bele és meglátod milyen ki nem használt távlatok vannak még a kedvenc formátumodban. Csupán annyi dolgod lesz, hogy a két lábadat a srác vállaira teszed és így tértek vissza az alaphelyzethez. Ha túl nagy meglepetést tartogatott a kiszemelted neked, akkor csak az egyik lábaddal próbálkozz.

5. Hangolódj matekkal

Bizony itt az ideje, hogy elővedd a legszexibb számot és 69-be fordítsd az irányt. Itt is sok testfelület érintkezik, ezért fázni biztosan nem fogtok és még az is lehet, hogy el sem juttok más pózig, mert annyira beleélitek magatokat a számmisztikába.