A telefonszex és annak fortélyai

Mitől lesz igazán jó egy telefonszex? Most tippeket adunk Nektek, hogy igazán élvezetessé tudjátok tenni!

A telefonszex és annak fortélyai

A telefonos szex nem több erotikus beszélgetésnél, ami jó esetben közös maszturbálással fejeződik be, akárcsak a Skype-os szex. Bármennyire is egyszerűen hangzik, sok ponton elbukhat a csevely. Összeszedtük, mire érdemes figyelni a fantáziát is megmozgató telefonbeszélgetésnél.

1. Felejtsétek el a röhigcsélést

Először is, a félénkséget és a hülyéskedést felejtsétek el. A legfontosabb tudatosítani, hogy a telefonon keresztül egymást izgatni nem vicces, nem arról szól, hogy gúnyt űzzön magából vagy a vonal végén várakozó partneréből. Természetesen lehet olykor egy-egy tréfa a beszélgetésben, de a célja a vágy fokozása, szóban. 

2. Érezzétek át, amiről beszéltek

Előfordulhat, hogy a helyzettől idegesek lesztek, izzadni kezd a tenyeretek, és zavarba jöttök attól, hogy arról kell beszélne, milyen ruhában vagytok éppen. Ha nem tudtok vagy nem akartok hazudni, akkor öltözzetek be, vagy éppen vetkőzzetek teljesen meztelenre, hogy átérezzétek, amiről beszéltek. Egyértelmű, hogy a szexi fehérneműtől, selyemköntöstől szexibbnek, érzékibbnek érezheti magát a nő, mint hétköznapi ruhában.

3. Zárjátok magatokra az ajtót, hogy senki ne zavarjon

Fürdőszoba, hálószoba, mosdó is szóba jöhet, ha el akartok vonulni a házban lakók elől, ha van kutya vagy macska, zárja ki őket. Az sem szerencsés, hogyha a gyerek nyit be a helyiségbe. 

4. Ne használjatok olyan szavakat, amiket sosem szoktatok

Érdemes kerülni az olyan szavakat, amiket sosem használna, például erekció, vagy akár a vagina, esetleg punci. Ezek idegennek fognak hatni nemcsak annak aki kimondja, hanem annak is, aki fogadja a szavakat, és követné a telefonon kapott utasításokat. 

5. Iktassatok ki minden technikai malőrt

Kerüljétek el, hogy a legrosszabb pillanatban lemerüljön a telefon. Ellenőrizzétek a wifi routert, ha a telefonkapcsolat azon keresztül zajlik, csekkoljátok az internetet is, nehogy a legizgalmasabb pontnál kapcsoljon szét a vonal. 

6. Ez a fantázia játéka

A szavak a képzelőerőre hatnak, a közös szex csak a fantázia játéka. Azonban a fantáziálgatásból könnyen lehet közös maszturbálás.  A kielégülés után levezetésképp fontos pár szót ejteni, lehetőleg ne térjetek rá a hétköznapi problémákra, a csekkekre vagy a bevásárlólistára – az legyen egy másik beszélgetés.