Anál szólóban? 6 tipp, hogy élvezd!

Ez a cikk azoknak szól, akik mindig is ki szerették volna próbálni az anális szexet, de élesben nem merték! Így készülhettek fel egyedül az első anál aktusra!

Anál szólóban? 6 tipp, hogy élvezd!

1. Higiénia

Nagyon-nagyon fontos, hogy mielőtt bármibe belekezdenél, fürödj meg alaposan, az intim részeidet még a szokásosnál is nagyobb figyelemmel mosdasd. A kezedről se feledkezz el, hiszen nem szeretnél a szexkalandból csúnya fertőzést, igaz?

2. Orgazmus

A szexszakértők egyetértenek abban, hogy anál előtt nagyon fontos a relaxáció, az izmok teljes ellazítása. Ennek érdekében vehetsz egy forró fürdőt a kádban, hallgathatsz hozzá zenét, sőt, meggyújthatsz néhány gyertyát is. Ha pedig jön a hangulat, kényeztesd a csiklódat, egy orgazmusnál semmi nem segít jobban a lazaságban.

3. Síkosító MINDIG kell

A vaginától eltérően az ánusz nem termel saját síkosítót, így azt külsőleg kell pótolnod. Választhatsz vízbázisút, de esetleg szilikonosat is, az olajalapút azonban kerüld. Ne fukarkodj vele, minél többet használsz, annál izgibb lesz.

4. Ne siesd el!

Semmiképpen ne siess, az anál csak akkor lesz élvezetes, ha minden szépen, lassan történik a megfelelő felkészülés mellett. Eleinte csak az ujjaiddal próbálgasd, milyen érzés, majd jöhetnek a kisebb szexjátékok. Ne erőltess semmit, haladj kis lépésekben.

5. Körkörösen

Ha kezdő vagy, a behatolás talán még várhat néhány alkalmat, míg szerzel egy kis gyakorlatot. Helyette kényeztesd magad kívülről, körkörös mozdulatokkal, illetve használd az ujjaidat.

6. Figyelj a légzésedre!

Nem is hinnéd, mennyire fontos a megfelelő légzés, ha szexuális élményekről van szó. A mély lélegzetek segítenek megnyugodni, az izmok lazák maradnak, nem keletkezik benned feszültség. Sóhajtozz, ne tartsd magadban!