Az orális szex fortélyai

Avagy hogyan okoz örömet a nőknek? Kifejezetten férfiaknak lehet érdekes olvasmány

Az orális szex fortélyai

Szerencsére ma már nem számít tabunak a szexben ez a rengeteg örömet okozó és nagyon intim formája: a kölcsönösen kielégítő párkapcsolatok nagy részében oda-vissza jelen van. Még akkor is, ha vannak, akik inkább szükséges rossznak, egyfajta szolgálatnak fogják fel, olyasvalaminek, amit inkább jófejségből, mint merő élvezetből csinálnak. Pedig ha minden jól megy, az adó és a kapó fél számára is örömteli és izgató tevékenység lehet. Az orális szex ugyanis nagyobb feltárulkozást, ezzel együtt sebezhetőséget, a másik oldalról pedig nagyobb odaadást jelent, mint a sima behatolásos szex. Bizalom kell ahhoz, hogy adjuk, és ahhoz is, hogy el tudjuk fogadni.

Bár alapvetően egyszerű dolognak tűnik, hogy szájjal és nyelvvel lelkesen dolgozzunk odalenn, a legtöbbünknek van mit tanulni az orális kényeztetésről, akár férfi, akár nő kedvére szeretnénk tenni. Ha a a női örömről van szó, akkor meg kifejezetten rossz tud lenni. A jó orálisszex alapvető feltétele a kellő idő. Nemcsak azért, mert tényleg sokáig tarthat, még ha nagyon ügyesen csináljuk is, de azért is, mert nagyon megnyugtató a tudat, hogy nem kell rohanni. A férfiak egy jelentős részének benyomása szerint a női örömhöz néhány perces odafigyelés is elég lehet, a nők egy részében pedig épp ezért ott az aggodalom egy hosszabbra nyúló szeánsz közben. Ahhoz, hogy partnerünk kellően ellazuljon, fontos, hogy biztosítsuk róla, nem kell sietni, és annyi időtök van, amennyit csak szeretne. Ennek tudatában egyébként sokkal könnyebben megy minden, és paradox módon még hamarabb is jön el a megcélzott csúcs.

Érdemes arról is gondoskodni, hogy mindkettőtöknek hosszú távon is kényelmes pózba rendezze magát. A nőnek hosszú távon is kényelmes a nyugis háton fekvés, neked pedig minden olyan póz jó lehet, ahol kényelmesen hozzáférsz ahhoz a részhez, amivel foglalkozni szeretnél.

Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban működik az egész egy minden szempontból biztonságos térben, ahol nemcsak az idő, de a zajok miatt sem kell aggódni, és fel sem merülhet, hogy valaki benyit.

Végül, de nem utolsósorban a technikákról is érdemes beszélni: nem árt, ha tudod váltogatni a nyalogatást a finom szívogatással vagy fújással, csókolgatással stb. Bár nem olyan kölcsönös, mint a csók, az orális szex azért nagyban hasonlít ahhoz. Orális szex közben jó, ha beszélgetésre is használod a szád, nem ciki, sőt kifejezetten fontos néha rákérdezni, jó-e, amit éppen csinálsz. És ha jó, csak szimplán jó, esetleg nagyon jó, vagy olyan jó, mint még sohasem? 

Persze, orális szex, de hát ki hagyná ki a simogatást és a dörzsölést, majd az ujjal behatolást?