Biszex vagyok? 5 dolog, melyből rájöhetsz!

Szoktál a legjobb barátnődről, vagy netalán a csinos kolléganődről fantáziálni? Lehetséges, hogy biszex vagy? Vagy esetleg ez teljesen normális, és csak te dramatizálod túl?

Biszex vagyok? 5 dolog, melyből rájöhetsz!

Mivel a legtöbben szégyellik még annak a gondolatát is, hogy esetleg biszexuálisak, ezért nem akarnak mindjárt pszichológushoz rohanni, aki igazolhatná vagy cáfolhatná nemi irányultságukat. Számukra mankó lehet ez a cikk, így talán könnyebben felismerhetik magukon a biszexualitás jeleit.

1. Ugyanúgy izgatnak a nők, mint a férfiak

Talán ezt a legnehezebb bevallani, hogy egy nő ránéz egy másik nőre, és begerjed tőle, mert olyan formás a popsija vagy a cicije, gyönyörű az arca és csókolni való az ajka. Azzal magyarázhatnád, hogy csak irigységből nézed meg, csakhogy az irigység és a vonzalom két különböző érzés.

2. Szoktál nőkről fantáziálni

Néha egy nőt képzelsz el a pasid helyébe? Vagy, ha magadat elégíted ki, akkor valami forró jelenetet vizualizálsz egy másik nővel? Ugye tudod, hogy ebben nincs semmi szégyellnivaló? Közrejátszhat az is, hogy tudat alatt érzed, egy nő jobban eltalálná azokat a pontokat, amiket szeretsz, és több gyengédséget kapnál tőle.

3. Erotikus álmaid vannak

Az előbbiekhez hasonlóan az is ugyanolyan természetes, ha álmaidban gyakran szeretkezel nőkkel vagy hármasban csináljátok egy férfival. Az erotikus álmok bizony nem hazudnak, hiszen a mély tudatalattink köszön vissza. Ha álmodban a kéjérzet mellett még orgazmusod is volt, akkor nem kérdés, hogy szexuálisan felizgatnak a hölgyek.

4. Volt már szexuális kapcsolatod nővel

Nem te lennél az első, ha kiderülne rólad, hogy a főiskolán egy női kollégiumban aktívan kerested a szexuális hovatartozásodat, és mondjuk egy vagy két alkalommal szexuális viszonyt folytattál egy diáktársaddal, amit élveztél is. Amennyiben a mai napig úgy érzed, hogy ez meghatározó élmény volt a számodra és kimondottan nyitott vagy arra, hogy megismételd, akkor nincs is kérdés.

5. Bűntudatod van, ha nőkre gondolsz

Nemcsak akkor lehet valakink bűntudata, ha rosszat cselekedett, hanem akkor is, ha olyan dologban volt része, amiről úgy hiszi, „bűnös”, szégyenteljes, még akkor is, ha neki örömet okozott. Sok nő megcsalásnak érzi azt, ha csak úgy tud kielégülni a párja mellett, ha közben nőkre gondol. Pedig ez kicsit sem elítélendő, és a legkevésbé sem számít megcsalásnak az, ami csak a fejedben történt meg.