Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 23. rész

Ha szeretnétek egy kis izgalmat vinni az együttlétekbe, egy erotikus játék kiváló eszköz erre. Bemutatunk egy újabb szexi játékot, amely garantálja nektek az önfeledt pillanatokat…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 23. rész

23. Ne olyan gyorsan!


Amire szükségetek lesz:
Csak magatokra.
Hogyan kell játszani?
Feküdj az ágyra. Párod az ajtóban áll. Te kérdésekkel teszteled őt, hogy mennyire ismer téged. Ha eltalálja a választ, akkor tehet egy lépést feléd. A kérdések lehetnek szexuális és személyes jellegűek is. Ha partnered rossz választ ad, egyet hátra kell lépnie. Ha elegendő kérdést megválaszolt helyesen, ráugorhat az ágyra és élvezhetitek egymást.
Miért?
A késleltetés mindkettőtök érzékeit maximálisan felizgatja, miközben kedvesed sok mindent megtudhat rólad. Minél régebb ideje együtt vagytok, annál nagyobb az esélye, hogy a legtöbb kérdést helyesen válaszolja meg és hamarabb együtt lehettek. Egy kapcsolat elején is rendkívül izgalmas és szórakoztató lehet ez a játék.
Változat
Játszhatjátok úgy, hogy szerepet cseréltek és párod fekszi az ágyra, mialatt te közelítesz felé az ajtó felől… Megbeszélhetitek azt is, hogy ugyanazon a napon cseréltek szerepet, de lehet ez egy következő alkalommal is.