Honnan tudhatjuk, hogy jól fog elsülni az együttélés? Íme 5 jel!

Egy idő után mindenki vágyik arra egy kapcsolatban, hogy együtt éljen a másikkal. De honnan lehetünk benne biztosak, hogy működni fog? Most kiderítettük nektek ezt az információt!

Honnan tudhatjuk, hogy jól fog elsülni az együttélés? Íme 5 jel!

1. Már így is sok időt töltötök együtt

Ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy később sem lesz gond. Ha már egyikőtök így is a fél életét a másiknál tölti, sok változás nem lesz a felállásban, maximum az, hogy egy-két nappal tovább kell ugyanott lennetek egy héten. Ha rengeteg időt töltesz az ő lakásában, vagy fordítva, és úgy érzed, hogy már csak dísznek fizettek két külön albérletet, akkor biztosan nem lesz probléma.

2. A kínos részén már túlestetek

Sokan azért ódzkodnak az összeköltözéstől, mert attól félnek, elmúlik a varázs, és a párjuk rájön, hogy ők is csak érző, lélegző, korántsem tökéletes emberek. Ha viszont már túlestetek a kínos történések nagy részén, ilyesmitől nincs miért félnetek.

3. Nagyjából már összeköltöztetek amúgy is

Nemcsak te töltesz nála sok időt, vagy fordítva, hanem a cuccaitok is ott dekkolnak egymás lakásában. Van saját törölköződ, nyilván fogkeféd, ruháid, és egy saját polcod is akár a hűtőn. Ha már most annyi dolgod van nála, hogy simán tudnál élni belőle egy hétig, akkor garantált, hogy a cuccaid sem fogják zavarni, és téged sem az övéi.

4. Értitek egymás pénzügyeit

Az összeköltözésnél nemcsak a szerelem, hanem a pénzügyek is fontosak, bármennyire nem hangzik romantikusnak a dolog. Komoly konfliktusok alakulhatnak ki abból, ha teljesen máshogy bántok a pénzzel, hiszen az összeköltözésnél ez gyorsan ki fog jönni. Ha viszont megértitek, hogyan költekezik a másik, és mik fontosak számára, ráadásul találtok közös nevezőt, ezzel biztosan nem lesz baj.

5. Ismeritek egymás furcsa szokásait

Ezek azok, amelyekkel összeköltözés után az őrületbe kergethetitek egymást – viszont ha már korábban is tisztába kerültök velük, nincs mitől félnetek. Hiszen valószínűleg megszoktátok már, hogy a másik háklis arra, hogy az ágyban eszik valaki, vagy te képes vagy kiugrani a zuhanyzóból úgy, hogy még csöpög rólad a víz, és nem mész el otthonról úgy, hogy ne húznál ki mindent. Ezek nem óriási problémák, de együttélésnél komoly konfliktust okozhatnak. Ha már tisztában vagytok a másik hülyeségeivel, könnyebb lesz azokat elviselni.