Honnan tudhatod, hogy ő az igazi?

Sokan szinte mániákusan keresik a nagy Ő-t, de honnan is tudhatjuk, hogy akit az utunkba sodort a szél, valójában ő lesz az? 3 dolog, ami erre mutathat rá!

Honnan tudhatod, hogy ő az igazi?

1. Jobb emberré váltok egymás mellett

Nem csak egyikőtök profitál a kapcsolatotokból, mindketten jobbak és sikeresebbek vagytok nap, mint nap. Ennek az az oka, hogy a tökéletesre törekszetek, és nem csak a saját, hanem a másik feletek útját is egyengetitek. Mivel esetetekben a cél közös, feleannyi munkával is ugyanolyan ütemben haladtok előre. Az ember élete sokkal szebb és jobb, ha szerelmes, és úgy érzi, megtalálta a valódi lelki társát.

Ez rettentően inspiráló is egyben, így lépten-nyomon bátorítjátok egymást, hogy még többet érjetek el, és jobbá tegyétek a világot.

2. Nem szégyellsz előtte semmit

Pontosan tudod, hogy ő úgy szeret, ahogy vagy, és semmit sem kell szégyellned. Magabiztos vagy mellette akkor is, ha még a fürdő közelébe sem értél, és akkor sem mondasz le egy találkát, ha alaposan megbetegedtél. Tudod, hogy ő csak a gyorsabb gyógyulást hozza el neked, és azzal is tisztában vagy, hogy nincs takargatnivalód, előtte nem tudsz annyira rosszul festeni, hogy elveszítsd a vonzalmadat.

Valahogy úgy érzed, mindent tudtok egymásról, teljesen mindegy, hogy egy hónapja, vagy egy évtizede vagytok együtt, így aztán nincs is semmi, amit szégyellned kellene.

3. Lelkileg is egy hullámhosszon vagytok

Annyira hasonlítotok, hogy időnként úgy érzed, a saját lelki tükrödben nézelődsz. Mesél valamit a gyermekkoráról, és neked is beugrik egy ugyanolyan emlék. Elmond valamit a nagyszüleiről, és te is azonnal visszarepülsz gyermeki énedbe, és minden szavát tökéletesen átérzed. Hallotok valamit a hírekben, és pontosan tudjátok, mivel értetek majd egyet és mit fogtok közösen megcáfolni.

De nem csak akkor vagytok egy hullámhosszon, ha együtt töltitek az időt: távolról is érzitek a másik rossz kedvét, tudjátok, ha jó dolog érte, és teljesen egymásra ragasztjátok a hangulatotokat. Na és persze nem egyszer fordul elő veletek, hogy azért jelzett foglaltat a mobilotok, mert egyszerre hívtátok a másikat.