Mi vár a Bak nőkre 2021-ben?

Mindannyian szeretjük tudni, hogy mit üzennek nekünk a csillagok az új évre. Ebből a cikkünkből a Bak nőknek árulunk el titkokat!

Mi vár a Bak nőkre 2021-ben?

2021-ben a Bak jegy szülöttei gyökeres változás küszöbére érnek. Változhat az ízlésük, a stílusuk, a munkájuk, az otthonuk, vagy a párkapcsolatuk. Mindezt a Plútó jelzi, amely nem a kíméletességéről híres. Az általa jelzett átalakulások mindig elementáris erővel törnek fel, olyan erővel, amely ellen menni semmi esély. De szerencsére semmi ok nincs az aggodalomra, mert minden a lehető legjobban fog alakulni. A Bakok azok, akik zsigereikben érzik, hogy az idő nekik dolgozik, ezt most meg is tapasztalhatják. Amennyiben van bátorságuk rábízni magukat az időre, úgy az váratlanul és meseszerűen fog megoldani lehetetlennek látszó problémákat.

Az év nagy lendülettel és lelkesedéssel indul. A cél eléréséhez fontos, hogy a kezdeti lendület és elszántság meglegyen. Ha kétségek nélkül vágnak bele az újításokba, akkor sikerre van „ítélve” minden ügyük.

Tavasszal több váratlan külföldi vagy belföldi utazás lehetősége is kilátásban van. Nagy kalandok és élmények várnak rájuk, ha bele mernek vágni. Akár külföldi munka vagy tanulmányi lehetőség is adódhat. Nem kell aggódniuk, mert mindig minden szükséges segítséget meg fognak kapni. Tudomásul kell venniük: van olyan, hogy nincs idő előre megtervezni minden részletet, és mégis flottul mehetnek az ügyek.

Nyáron gyerekáldás és/vagy szerelem köszönthet be a Bakok életébe. Szinte felkészületlenül érheti őket mindkettő. Mivel szeretik a kiszámítható, tervezhető dolgokat, megviselhetik őket a nagy érzelmek, ezek ugyanis olyan mélyről törhetnek fel, amelyek nem szabályozhatók racionális szinten. A meghatottság vagy a szeretet az a kategória, amely nem logikus és nem titkolható. Ennek ellenére átütő erejű élmény lesz, ha végre megengedik maguknak azt a luxust, hogy látszódjanak az érzéseik.

Ősszel megkeserítheti az életüket egy provokáló személy megjelenése. Komolyan próbára fogja tenni a Bakok türelmét. Nem érdemes felvenni a kesztyűt, mert méltatlan lenne a küzdelem.

Év vége felé változások indulhatnak el a munkahelyükön. Pánikra semmi ok. Minden változást fogadjanak örömmel, és tudatosítsák, hogy az átmeneti nehézségek ellenére ők csak győztesen kerülhetnek ki a helyzetből. Sőt, akár előléptetésben vagy más komoly elismerésben lehet részük.