Milyen egy Bak Nő?

A különböző horoszkópú hölgyek többnyire elég különbözőek. De milyen is a Bak Nő?

Milyen egy Bak Nő?

Mélyen belül, a Bak nő romantikus és szeretetteljes, de a megfelelő férfi szükséges ahhoz, hogy ezt felfedje. Kívülről úgy tűnhet, hogy nem igazán foglalkoznak a szerelemmel. A Bak nő tökéletes az olyan férfinak, aki szereti a kihívásokat. Időbe fog telni, hogy közelebb kerülj hozzá, soha ne hajtsd bele egy kapcsolatba. Légy türelmes, mert ő is az. A Bak nő nagyon ízléses és előkelő nő.

El kell csábítani, udvarolni kell neki, mint egy hölgynek. Halmozd el szép ajándékokkal (de ne túl drágákkal, mert ő nagyon óvatos költekező és elvárja, hogy te is az legyél). Ő uralja és irányítja a kapcsolat, a maga érdekes és finom módján, de hagyd, hogy vezessen, nem rossz irányba fog vezetni! Ő vezeti majd a kapcsolatot a helyes irányba, mert okos és gyakorlatias.

Hogyan vonzzd a Bakot?

Nevettesd meg őket, mert hajlamosak a szomorkodásra, így ha valaki képes megnevettetni őket, azt értékelni fogják. Beszélgess velük bármiről, de ne kíváncsiskodj bele az érzéseikbe. Ők azonban szívesen meghallgatják a tieidet. Ha a Bak biztonságban érzi magát, akkor elárulnak pár titkot magukról.

Beszéljetek komoly és fontos dolgokról, de kerüld a nem mindennapi témákat, mert ők nagyon nem szeretik a sokkoló témákat. Szeretik, ha egy intellektuális szinten vagytok kapcsolódva. Szeretik az ajándékokat, de nem a rikító és drága, hanem a praktikus és hasznos dolgokat.

Bak és a függetlenség

A Bakok nagyon függetlenek, mert tisztában vannak a képességeikkel, ezért ritkán is bíznak másokat a részletek befejezésére, ők maguk szeretnek megcsinálni mindent. A Bakok a leghosszabbak az összes csillagjegy közül.

Bak és a barátság

A Bak erős barát, aki mindig ott van, hogy segítsen; nagyon együttérző, gondoskodó és segítőkész, amikor egy barátnak szüksége van rá. A Bak talpra állítja az embert egy biztos, sikerre vezető tervvel, és ezért cserébe nem vár semmit. A Bak barát mély és titokzatos, tele intrikákkal, és mindig úgy tűnik, hogy valamit forgatnak a fejükben.

Bak és a temperamentum

A Bakok szomorúnak és szigorúnak tűnhetnek, mert önfegyelemmel és felelősségteljesen élnek. Mindent kiértékelnek és nem ragadnak meg merész esélyeket mielőtt kiértékelnék azoknak az előnyeit és hátrányait. A szemlélő számára unalmasnak tűnhetnek, de ez egy komolyan irányított és strukturált életforma, amelyben a Bakok biztonságban érzik magukat.

A Bakok önellátása gyakran tűnhet közönyösségnek, de nem olyan közönyösek, amilyennek tűnnek, ez nyilvánvalónak tűnhet, csak azért, mert a Bakok szeretnek mindent maguk csinálni, ezáltal nem kell aggódniuk, hogy valami nincs kész vagy megfelelően befejezve.

Bak mélyen belül

A Bakoknak van ez a fajta melankólia érzetük és szükségük a struktúrára és munkára, mert belül értéktelennek érzik magukat és folyamatosan bizonyítaniuk kell rátermettségüket. Amint rájönnek, hogy a saját maguk szeretésére van szükségük, kinyílik az ajtó és akkor a világot új fényben fogják látni, ami megengedi az örömöt és a bűntudattól mentes szórakozást.

Nagyon önállóak, sok arcukat mutatják a világnak, zárkózottságukról és közömbösségükről ismertek, de ők így rejtik el magukat a világ elől; sajnos lehet, hogy soha nem fogják megtudni, hogy kik ők valójában. Ez okozza a bizonytalanságuk érzését és ezért kérdőjelezik meg saját értékeiket. A Bakok megnehezítik, hogy érzelmileg közel kerüljenek hozzájuk, mert ha valakit beengednek, nem akarják majd elengedni és az érzelmi kapcsolatok miatt sebezhetőnek, de mégis, egyben elégedettnek érzik magukat.