Mire vágyik egy nő Valentin napon?

Sokan kapásból rávágják, hogy nem szeretnének ajándékot, nekik ugyanolyan nap, mint a többi. Valóban ezt is gondolják?

Mire vágyik egy nő Valentin napon?

A Valentin-nap a legkisebb gondunknak tűnhet jelengleg, mi azonban azt mondjuk, ha valamikor, hát most van itt igazán az ideje, hogy kicsit egymásra figyeljünk, hogy ünnepeljük azokat, akik mellettünk vannak és akik fontosak nekünk. Így egy picit, ha csak egy órára is, de kizárjuk a külvilágot, és elmenekülhetünk a szerelemben, amit egymásnak adunk.

Egy ilyen gesztusra pedig biztos, hogy minden nő vágyik, bármelyik napon, de február 14-én még kiváló alkalom is van rá! Ha kell egy kis segítség az ötletelésben, összegyűjtöttünk néhány romantikus meglepetést, amivel meglepheted a szerelmedet, és mindkettőtök napját szebbé teheted – márpedig egy kellemes emlékre és néhány boldog percre most mindannyiuknak nagy szüksége van!

Egy figyelmességnek még pénzbe sem kell kerülnie. Mit szólnál mondjuk egy romantikus tánchoz, amihez, ha most nem is tudtok élő zenét keríteni, még megadhatod a módját. Mire a párod hazaér, kapd kicsit össze a lakást, pakolj el, mosd fel a padlót, hogy kellemesebb legyen a környezet, aztán told félre a kanapét, tekerd fel a szőnyeget és gyújts meg néhány gyertyát. Mikor a kedvesed belép az ajtón, ragadd kézen, és táncoljatok körbe a szobában! Meglátod, hogy mosolyt fogsz csalni vele az arcára!

1. Egy romantikus parfüm

Egy finom illat mindig kifinomult és mégis szexi ajándék, hiszen ahányszor csak megérzed majd szerelmeden az illatát, az a romantikus pillanat jut eszedbe, amikor átadtad neki az ajándékodat. A nyugalom és derű illata arra késztet, hogy megállj egy percre és észrevedd a betondzsungel repedéseiből kihajtó virágok parányi forradalmát. Az édes ibolya tünékeny, igéző illatát az ylang-ylang és a rózsafa teszi teljessé.

2. Egy illatos-habos fürdő

Egy illatos habfürdő maga a tökéletes kikapcsolódás, márpedig néhány meghitt percnél szebbet nem is lehet ajándékba adni – de mindig ott van a lehetőség arra is, hogy megosszátok a kádat, egészen új szintre emelve így a fürdőzést! Például a Lush két Valentin-napi fürdőbomba segít kifejezned a tetszésed! A Love-boat gyümölcsfagyi-illatú nyarakat és nyári szerelmeket juttat majd eszetekbe, a Sex bomb pedig a legstresszesebb napokon is a segítségedre siet: a jázmin, az ylang-ylang és a muskotályzsálya illatkeverékével ellazít és meghozza a kedved… Nos, bármihez! Tökéletes, hogy kicsit ünnepeld a szépséged!

3. Egy gyönyörű virágcsokor

Egy meseszép virágköltemény mindig tökéletes ajándék, egyszerű, ám klasszikus figyelmesség, ami arról árulkodik: gondoltál a másikra, fontos volt neked, hogy szebbé tedd a napját. Ha van a közeletekben egy kis virágbolt, akkor őket is támogathatod a vásárlásoddal, de ha nem szeretnél emiatt üzletbe menni, akkor akár házhoz is rendelhetsz szebbnél szebb csokrokat, akár ajándék plüss macival vagy édességgel a kosárban.

4. Egy szexi, vörös fehérnemű

Kicsit pajkosabb ajándékot szeretnél? Egy szexi fehérnemű mindig szép ajándék, ami ráadásul be is indíthatja a fantáziátokat… Ha már tudod, milyen irányba szeretnéd terelni az estét, és ebben a párod is benne van, akkor biztosan örömmel fogadja az „ünnepi öltözéket”. És ha már Valentin-nap, mi azt mondjuk: a színe legyen vörös! Egy tűzpiros csipke vagy szatén csodában egyébként is minden nő a szerelem istennőjének érzi magát.